Ik stel uw reactie erg op prijs!
 
Hanneke Lagache

JM

Dank je wel voor de prachtige uitwerking, ben er ontzettend blij mee en zeer geholpen. Het Kosmogram is werkelijk prachtig, het raakt me diep!

L.W

“Het kosmogram betekent veel voor me: het beweegt iets heel dieps in mij en leert mijn nog dieper te voelen. Als ik het voor me zie, voel ik me erg verbonden met een heel zuivere spiegel, zoiets waarvan ik zoveel houd dat het nog een stuk van me verwijderd is omdat ik de totale liefde nog niet omvatten kan. “ L.W.

JFW

Ik heb het boekje heilige geometrie ontvangen waarvoor mijn hartelijke dank en de engelenhoroscoop gelezen, ook prachtig, hiervoor ook mijn hartelijke dank. Ik ga het boekje met plezier lezen!
E

Marjon

Ik kan bijna niet stoppen met het tekenen van de kosmogrammen. Ik probeer van de andere cursisten ook nog wat te tekenen. Ik vind het gewoon geweldig leuk om te doen, en het geeft tevens een diepere laag in de duiding aan.
Hanneke, dank je wel vast voor deze zeer boeiende workshop, gelukkig komen er nog 2 dagen.
Een echte aanrader voor iedereen die dieper in de astrologie wil duiken!

Marian

Vaak denk ik nog terug aan onze groep.
Het was elke keer een feest om mee te mogen maken.
Ik zou haast zeggen: 'Zullen we het nog een keertje overdoen, want ik had het wel naar mijn zin'.

Klaaske

Dag Hanneke,
Wat een intensieve dag gisteren. Alles moet nog even landen en een plekje krijgen. Dat weerhoudt me er niet van om toch alvast te zeggen dat ik belangstelling heb voor deze kabbalah/engelen workshop.
Hartelijke groet, Klaaske

Martijn Brasem

Het was een prachtige workshop, afgelopen zaterdag. Ik sta verstelt hoe mijn ziel hunkert naar deze kosmische waarheden en het is fantastisch hoe jij dit allemaal voor ons ontsluiert.
Hartelijke groet,
Martijn

Mies

Veel wordt nu duidelijk, wat een prachtig systeem... hier ga ik nog een hele tijd zoet mee zijn .Ook bedankt voor de extra informatie over de Engel.
Hanneke, zorg goed voor jezelf,
in verbondenheid,
Mies

Marja

Vandaag het tabellenboek ontvangen.
Ziet er prachtig uit. Dank je!
Marja

Catharina Keijser

Prachtige overzichtelijke inhoudelijke sterke site. Een ondersteuning voor de ziel. Een verrijking voor de mensheid. Precies dat wat nodig is in deze intens transformerende fase van het menselijk bestaan.

Riet

Boeiend, verrijkend, creatief, verrassend en super mooi. Bedankt om zolang door te zetten en uiteindelijk deze fantastische schat voor ons zo mooi neer te zetten Hanneke. Ik wens je nog veel inspiratie en mooie verbindingen!
Van harte
Riet

Bert

Wat een verrijking van de astro- en kabbalahwereld!!!

^ Naar boven