HEILIGE GEOMETRIE IN UW HOROSCOOP


 

 

Speciaal voor u kan er een boekje gemaakt worden aan de hand van uw geboortehoroscoop.

U vindt hierin ook het kosmogram dat behoort tot de Zon in uw horoscoop. Een kosmogram is net als een mandala, een hulpmiddel bij meditatie. Carl G. Jung noemde de mandala een symbool van volledigheid.

 

GULDEN SNEDE

In de kunst, de natuur en de wetenschap wordt de gulden snede beschouwd als de goddelijke ratio. In het grootste deel van de kosmogrammen komen meerdere gulden sneden voor. De gulden snede verwijst in de astrologie naar het 144° aspect, het biquintiel, dat hiermee verwant is. Het is de signatuur van de vijfpuntige ster, of het pentagram. Esoterisch verwijst het naar het ´licht van de ziel´.

 

UNIVERSEEL SYMBOOL - ENERGETISCHE VERBINDINGEN

 


Het leek mij een aardig idee om voor mensen met interesse in spirituele astrologie een persoonlijk boekje samen te stellen:
In dit unieke boekje wordt de horoscooptekening afgedrukt en het kosmogram van de Zon in de eigen horoscoop. Voorts vind je de Naam van de Aartsengel en de beschrijving van de Engel uit de Kabbalistische traditie die hoort bij de booggraad waar de Zon in uw horoscoop, evenals het symbool van de booggraad van de Zon, zoals die beschreven werd door de beroemde astroloog Dane Rudhyar. Het boekje is geen astrologische rapport en bevat geen uitgebreide uitleg van de horoscoop. Uw boekje begint met een korte algemene beschrijving van de theorie van de gradenclusters, kosmogrammen en de zeven lagen van bewustzijn. Aan iedere pagina is veel zorg besteed. Iedere afbeelding is in kleur. Ieder boek is volstrekt uniek.

Het is met recht 'jouw persoonlijke boek' !

Het boek heeft een zachte omslag, telt 26 pagina´s op zijdeglans fotopapier. Het boek bevat circa 30 afbeeldingen van kosmogrammen.
Formaat ca. 21x28cm.: € 78,--, plus verzendkosten.
Voorbereidingstijd ca. 5 dagen.
Levertijd: ca. 3 tot 4 weken.

Voor het maken van uw boekje ontvang ik graag uw geboortedatum, plaats en tijd. Wanneer de geboortetijd niet bekend is, dan kun je een uittreksel van het bevolkingsregister aanvragen bij de gemeente waar je bent geboren; de geboortetijd staat hierop vermeld.

 

 

Hanneke Lagache gaf lezingen tijdens congressen en heeft gepubliceerd in het tijdschrift AstroFocus en Inzicht. Ze begeleidt studiegroepen en geeft lezingen.


Op de grens van Nederland en Vlaanderen: Praktijk voor Esoterische astrologie: Hanneke Lagache-Mekkes.

www.astro-kabbalah.com of www.astro-kabbalah.nl. Informatie: info@astro-kabbalah.nl

 

LUX AETERNA

 

^ Naar boven